Moldova este o tara cu mult soare! Cunoscută prin podgoriile sale, patrimoniul cultural si vinariile unice in lume!

Calatorind prin Moldova o sa vizitati cetățile medievale, mănăstiri, vinării, rezervații naturale pitorești și peisaje unice.
Datorită dimensiunii mici a țării, turiștii au o șansă excelentă de a vedea toate cele mai interesante și memorabile oboective turistice într-un timp scurt.

De ce să vizitați Moldova?
Dacă doriți să vă bucurați de tradițiile culturale ale Moldovei, să auziti legendele din cele mai veche vremuri, să încercați vinurile aromate, fructe suculente – atunci neaparat Moldova va fi aleasa ca destinatia turistica a Dumnevoastra.

Cele mai populare excursii printre turisti sunt:

  • Capitala Chișinău- este un oraș cu monumente istorice unice de arhitectură, muzee și parcuri;
  • Orheiul Vechi – rezervație naturala;
  • Mileștii Mici și Cricova – cele mai vizitate vinarii;
  • Transnitria – Înapoi în URSS;
  • Primul castel de vinificație al lui Constantin Mimi;
  • Cetatea Soroca, construită în secolul al XV-lea.

Compania de turism „Travel to Moldova” oferă excursii de grup la principalele obiective turistice ale țării. În Chișinău veți vizita centrul istoric al orașului, unul din locurile populare de odihnă – parcul „Ștefan cel Mare”, Catedrala Nașterii Domnului, Biserica Armeniană a Sfintei Fecioare, Sala de Orga și alte obiective turistice.

Tururile vintivinicole (vizita cramelor)  sunt cartea de vizită a Republicii Moldova. Fanii băuturilor fine vor aprecia excursia la pivnițele Cricova. Aici, în acest oraș subteran, puteți vedea sticle unice de vinuri, veti afla procesul de producție, veti vizita salele de degustare sau chiar veti si degusta vinurile nobile.

Colecția de aur a vinurilor din subsolurile Mileștii Mici cuprinde mai mult de două milioane de mostre și este inclusă în Cartea Recordurilor Guinness. Simbolul național al vinificației a devenit castelul Mimi, construit de vinificatorul Konstantin Mimi.

Călătoreste în Moldova cu„Travel to Moldova”

Experiența personalului nostru calificat, vă permite să alegeți cele mai interesante și informative excursii pentru dvs. Ghizii noștri sunt erudiți, profesioniști si dedicați profesiei, ce garantează standardele europene de deservire. Toate excursiile și excursiile pe care le oferim sunt atent planificate și gândite cu cele mai mici detalii. Ne vom străduim să vă asiguram o vacanța confortabilă și de neuitat! Descoperiți Moldova și cu siguranță veți dori să reveniți aici din nou!

Va asteptam cu drag in Moldova!