Program pentru 3 nopți în perioada 01.10.2020 – 04.10.2020

Odată cu sosirea toamnei, vă propunem să vă cufundați în atmosfera incredibilă – deși a unei țari mici, dar minunate, vibrante și incredibil de frumoase! Toamna Moldovei este o abundență de culori, fructe, legume și struguri dulci!

Toamna moldovenească este o sărbătoare nesfârșită! În toamnă, au loc multe evenimente interesante, iar cea mai marcantă și fascinantă festivitsate este Ziua Națională a Vinului, numită și „Festivalul vinului”. Are loc în primul weekend a lunii octombrie, atunci când vremea în Moldova este încă caldă, iar după standardele mai multor țări nordice – este o vară adevărată!

Ziua Națională a Vinului este o sărbătoare națională, distracție de nedescris, dansuri populare și vin aromatic moldovenesc. Nu veți găsi așa ceva în magazine! La festival puteți face cunoștință cu produsele a peste 45 dintre cei mai buni vinificatori din țară. Dar ziua vinului nu este doar despre alcool. De ziua vinului pentru voi sunt pregătite cele mai bune bucate ale bucătăriei tradiționale și peste 30 de trupe muzicale și grupuri de teatru vor performa pe scenă in cinstea festivalului.

Vă invităm și vă așteaptăm cu drag în Moldova!

 

ÎMBRĂCĂMINTE Îmbrăcăminte comodă și îmbrăcăminte călduroasă, încălțăminte comodă.
INCLUS Toate transferurile după program

Cazare 3 nopți în hotel 4* (cu mic dejun)

2 prânzuri

Excursiile și biletele de întrare la obiective după program

Servicii ghid 3 zile

Voucher de intrare la Festivalul Ziua Vinului (De asemenea, veți primi „Carnetul Degustatorului” care vă va ghida să gustați și să vă bucurați de Vinul Moldovei și care oferă o serie de alte facilități: 12 tichete pentru degustare, un pahar 100% reciclabil, 20% reducere la vinurile din Moldova, 2 bilete de călătorie cu troleibuzul).

NU ESTE INCLUS Cheltuieli personale

Suvenire

1

Bine ați venit în Moldova!

Veți fi întâmpinați de reprezentanții companiei în Aeroportul Internațional Chișinău.

2

Ziua 1 (Vineri)

Programul va începe cu o vizită la mănăstirea ortodoxă Curchi – Descoperiți adevărata perlă a artei arhitecturale moldovenești. Veți găsi aici o creație unică de arhitectură și peisaje magnifice în inima naturii. Vizitatorii acestei mănăstiri vor găsi aici liniște sufletească și pace. Urmează Orheiul Vechi –  fiind unul din cele mai frumoase monumente rămase din trecutul îndepărtat. Muzeul istoric în aer liber te va captiva cu peisajele sale de neuitat. Prânzul va fi servit la o agropensiune din Butuceni, ce este amenajat într-un stil rustic, cu bucate tradiționale moldovenești. După prânz ne vom îndrepta spre una din cele mai faimoase vinării din țară – Cricova! Vă veți bucura de o excursie la cele mai mari și renumite beciuri vinicole din Moldova, desigur cu degustarea a 3 tipuri de vin moldovenesc!După vizitarea tuturor obiectivelor va fi efectuat transferul spre Chișinău.

3

Ziua 2 (Sâmbătă)

După micul dejun de la hotel, veți întilni ghidul, care va efectua un tur spre piața Marii Adunări Naționale unde va avea loc deschiderea oficială a Zilei Naționale a Vinului. Astăzi este o zi liberă în care veți avea posibilitatea să degustați diferite tipuri de vin, să participați la manifestările culturale organizate într-un mod de neuitat.

4

Ziua 3 (Duminică)

După micul dejun de la hotel, veți întilni ghidul pentru o călătorie în trecut! Vom fi din nou în U.R.S.S.! (pașaportul este obligator). Vom face turul cu autobuzul în orașele Tiraspol și Bender, și câteva opriri pentru plimbări și fotografii la obiectivele atractive. Începând excursia în orașul Tiraspol, veți simți o perioadă sovietică „reală”. După turul orașelor, veți vizita una dintre cele mai vechi și unice structuri din această regiune – Cetatea Bender. În continuare vom pleca la un restaurant în stil rustic pentru a lua prânzul cu bucate tradiționale moldovenești. După prânz vom vizita o vinărie (Castelul MIMI sau Vinăria Asconi) cu degustarea a 3 tipuri de vin!

5

Ziua 4 (Luni)

După micul dejun la hotel va fi organizat transfer la Aeroportul Internațional Chișinău cu reprezentantul companiei.

Călătorie plăcută și vă așteptăm cu drag în Moldova!

Logo-ul Wine Day Fest
Imaginea festivă a zilei vinului
Festivalul vinului
Festivalul zilei vinului
Struguri albi
plăcinte

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating