Vinăria Cricova este cea mai vizitată vinărie din Moldova! Acesta este într-adevăr un loc uimitor și imens, care merită vizitat în țara noastră. Cricova sau regatul vinului, așa cum îl numesc și oaspeții, este o vinărie ascunsă de lume în galeriile subterane și care se află la doar 15 km de Chișinău.

Aici se afla peste 120 km de galerii subterane, care formează un adevărat labirint! Aici străzile orașului subteran poartă numele vinurilor, iar vinurile se maturează în butoaie de stejar ce au un volum de la 4 și până la 8 tone. O temperatură constantă de 12-14 grade pe tot parcursul anului, permite vinului să se păstreze condiții perfecte. Așă că nu uitați de hainele călduroase!

Tot aici este păstrată una dintre cele mai mari și mai unice colecții de sticle de vin, numărul căreia ajunge la aproximativ un milion, datând din anul 1902. La 80 de metri sub pământ, veți vizita uimitorul cinematograf din peșteră. Iar secțiunea pentru producerea vinurilor spumante conform metodei clasice „Metoda Champenoise” impresionează cu adevărat, unde vinul spumant este maturat într-o sticlă timp de mai puțin de 9 luni.

După un tur de neuitat la o adâncime de aproximativ 80 de metri în subteran, turul va fi complet cu o degustare de 3 tipuri de vin, pentru a simți adevăratul spirit al cramei.

 

PUNCTUL DE PLECARE/RETUR Chișinău, bd. Negruzzi 7 (parcarea hotelului Chișinău)
ORA PLECARII Plecarea la 09:00
ORA RETURULUI Aproximativ la 12:30
DRESS CODE Îmbrăcăminte confortabilă și călduroasă, încălțăminte comodă.
INCLUS Plecarea și sosirea de la/la locația indicate

Degustare a 3 tipuri de vin

Excursie la vinărie

Transfer în microbus confortabil

NU ESTE INCLUS Cheltuieli personale adiționale

Suvenire

Nu sunt prevăzute taxe suplimentare.

  • 9:00 Prezentarea la punctul de plecare
  • Întâlnirea cu șoferul
  • 9:15 Începerea turului
1

Transferul la vinărie

2

Excursie la vinărie

Cu trenulețul electric veți porni într-o călătorie subterană, călătorind pe străzi enigmatice cu denumiri de vin. Veți afla adevărata istorie a acestei vinării. Veți vizita și secția de producere a vinului spumant.
3

Wine tasting

Degustare de vinuri”] Vor fi oferite la degustare 3 tipuri de vin produse la vinăria Cricova. Gustări: biscuiți incluși. Savurați cu plăcere!

Noroc!

5

Returul


Pornim înapoi la Chișinău

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Show reviews in all languages (2)

Rating