Chișinăul este cel mai mare oraș și centrul administrativ, teritorial, economic, științific și cultural al Republicii Moldova. Chișinăul este un oraș al contrastelor culturale! Capitala Republicii Moldova este cunoscută pentru influențele culturale europene și sovietice.

Timp de două ore ale turului veți vizita cele mai importante străzi centrale, unde sunt amplasate și majoritatea monumentelor arhitecturale ale orașului. Vom descoperi artera centrală a orașului – bulevardul Ștefan cel Mare. Pe ambele părți ale bulevardului se înalță și clădirile cheie ale țării. Vom traversa parcurile centrale cu aleea clasicilor și scuarul Catedralei. Micile istorioare ale ghidului, despre străzile înguste, clădirile vechi și persoanele celebre, nu vă vor lăsa să plecați fără emoții pozitive și dispoziție bună.

În timpul unui tur al capitalei Republicii Moldova – Chișinău, veți face cunoștință cu centrul orașului, districtele: Telecentru, Botanica, Sculeanca și atracțiile lor. Aceasta va fi o călătorie captivantă prin trecutul fascinant al Moldovei.

După ce vă veți familiariza cu istoria și cultura Chișinăului, veți vizita vinăria Cricova –  cea mai cunoscută vinărie din Moldova! Un loc cu adevărat uimitor și imens care trebuie neapărat vizitat în țara noastră.

La o distanță de doar 15km de Chișinău găsiți orașul subteran al vinului! Cea mai vizitată vinărie din Republica Moldova!  Aproximativ 120 de km de galerii subterane care formează un adevărat labirint! Străzile poartă numele vinurilor ce sunt adăpostite aici în butoaie care ajung și la 8 tone în volum. Temperatura constantă de 12-14C grade anul împrejur, permite maturarea vinului de calitate. Deci nu uitați hainele mai călduroase! După un tur de neuitat la adâncimi de aproximativ 80 de metri în subterană, excursia va fi deplină cu o degustare a 3 tipuri de vin, pentru a simți spiritul adevărat al vinăriei.

 

 

PUNCTUL DE PLECARE/RETUR Chișinău, bd. Negruzzi 7 (parcarea hotelului Chișinău)
ORA PLECARII Plecarea la ora 09:00
ORA RETURULUI Aproximativ la 15:30
DRESS CODE Îmbrăcăminte confortabilă și călduroasă, încălțăminte comodă.
INCLUS Plecarea și sosirea de la/la locația indicată

Ghid profesionist

2 ore turul orașului

Excursie la vinărie

Degustare a 3 tipuri de vin

Toate taxele de intrare

Transfer cu microbus confortabil

NU ESTE INCLUS Cheltuieli personale adiționale

Suvenire

Fără careva taxe suplimentare.

  • 9:00 Prezentarea la punctul de plecare
  • Întâlnirea cu ghidul și șoferul
  • 9:15 Începerea turului
1

Transferul la vinăria Cricova

Va dura aproximativ 40 min.
[/timeline_item]
2

Excursie la vinărie

Cu trenulețul electric veți porni într-o călătorie subterană, călătorind pe străzi enigmatice cu denumiri de vin. Veți afla adevărata istorie a acestei vinării. Veți vizita și secția de producere a vinului spumant.
3

Degustare de vinuri

Vor fi oferite la degustare 3 tipuri de vin produse la vinăria Cricova. Gustări: biscuiți incluși. Savurați cu plăcere!

Noroc!

4

Returul

Transfer de la vinăria Cricova la Chișinău
5

Turul orașului Chișinău

Veți descoperi centrul istoric al orașului, muzeele și parcurile centrale. Știați că, Chișinău este unul dintre cele mai verzi orașe ale Europei? Dacă nu, atunci vă așteptăm la excursie pentru a vă convinge!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Show reviews in all languages (1)

Rating